Home
Kanker-Revolutie
Contact
Privacy / AVG
Disclaimer

 

Bent u ook zo bang voor het krijgen van kanker? Denkt u ook dat het ongeneesbaar is en dat je veel geluk moet hebben en zeker gauw de ´medische molen´ in moet als deze aandoening is geconstateerd?

 

 

Wel, met onze tegenwoordige manier van leven en eten is er inderdaad een reële kans dat wij kanker krijgen. ECHTER... en dit zal u waarschijnlijk zeer verrassen, is er goede hoop om er weer van af te komen of om die ziekte helemaal te ontlopen!

 

 

De Amerikaanse professor Brian Peskin heeft gevonden dat kanker al bijna een eeuw lang voorkomen en genezen kan worden! Prof. Peskin heeft het werk van de Duitse arts en onderzoeker Dr. Otto Warburg her-ontdekt, die reeds ruim 80 jaar geleden de primaire oorzaak van alle kankers heeft ontdekt. Die ontdekking heeft hij (en na hem anderen) herhaaldelijk bevestigd en zijn werk werd dan ook door toekenning van de Nobel-prijs erkend.Dit moet iedereen weten!


Kanker kan worden voorkomen, en, mits tijdig ontdekt, worden gestopt en zelfs worden genezen. Hoe, dat heeft Dr. Warburg ontdekt en Prof. Peskin in een prachtig boek beschreven. Wij hebben het grote geluk dat er zelfs een Nederlandstalige vertaling van beschikbaar is, die makkelijk te lezen is en alle belangrijke gegevens vermeldt.


Enkele citaten uit het boek:


Pagina XXI: Meer dan 80 jaar geleden bewees Nobelprijswinnaar Otto Warburg, M.D., Ph.D. dat een vermindering van het zuurstofgehalte met 35% een cel ertoe aanzette om, hetzij te sterven, dan wel kankerachtig te worden...


Pagina XXIV: Hoe komen we op celniveau aan zuurstoftekort? Heel eenvoudig: door bewerkte oliën en vetten te eten van de voedingsindustrie en uit de vakken met bak- en braadolie in de supermarkt. Deze bewerkte oliën hebben een lang leven op de plank, maar zijn hun zuurstofgenererend vermogen kwijtgeraakt. Die oliën bevatten van oorsprong nog de functionele, uiterst noodzakelijke zuurstof verplaatsende basis essentiële vetzuren, maar die zijn door verwerking en raffinage vernietigd.

 

 

Pagina XXXVII: Ik ontdekte een ander belangrijk artikel dat in 1939 in het American Journal of Cancer was gepubliceerd. Daarin stond dat bewerkte katoenzaadolie in verband werd gebracht met een verhoogd risico op huidkanker. Waarom hebben kankerspecialisten, gegeven dit verbazingwekkende verband dat 65 jaar geleden al bekend was, ons niet gewaarschuwd geen margarine te eten in plaats van ons te adviseren er meer van te gebruiken?

 

 

Dr. Warburg heeft dus de primaire oorzaak van alle kankers ontdekt en beschreven. Dat wil zeggen dat ELK soort kanker hierdoor, en alleen hierdoor, ontstaat. Kanker is eenduidig niet genetisch, door Dr. Warburg aangetoond. Er zijn best wat secondaire oorzaken van kanker (zoals pesticiden, conserveermiddelen, transvetten, straling en anderen (zie p. 97 van het boek)), die echter allemaal naar de primaire oorzaak leiden: beperkte zuurstofoverdracht en vermindering van celademhaling.

 


U kunt het boek van Prof. Peskin bestellen bij Echt Goede Producten voor e. 50,= of u kunt hier klicken en het boek bestellen bij de Nederlandse partner van Prof. Peskin, Succesboeken.nl.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Top
Echt Goede Producten | info@echtgoedeproducten.nl