Home
Kanker-Revolutie
Contact
Privacy / AVG
Disclaimer

Echt Goede Producten / Really Good Products is een kleine onderneming die de gehele administratie handmatig voert. Er worden geen gegevens van klanten elektronisch vastgelegd, verwerkt of bewaard. Enige uitzondering zijn de email berichten die over en weer verstuurd worden in het kader van uw bestelling. Deze worden in principe oneindig bewaard, zodat wij u bij vervolgbestellingen beter van dienst kunnen zijn door eerdere afspraken vast te houden. Mocht u dat niet wensen, dan kunt u dat kenbaar maken en zullen uw emails verwijderd worden zodra de bestelling is afgehandeld.

 

Overigens staan uw emails uitsluitend op de servers van onze hoster, de firma Strato in Berlin. Er komen geen emails op lokale apparatuur te staan. Strato is gecertificeerd voor de internationale norm voor informatiebeveiliging, ISO 27001, hetgeen de veiligheid van onze email box, en dus van uw emails aan ons, garandeert.

 

De adresgegevens welke op de adres-sticker komen van uw zending, worden handmatig overgekopieerd van uw betreffende email naar het sticker printprogramma. Hier wordt niets van bewaard.

 

 

 

 

Top
Echt Goede Producten | info@echtgoedeproducten.nl